Ruim 30 jaar geleden startten vader en zoon Patrick en Pascal Verbrugghe met winkel- en wooninrichting te Ieper.


Een decennium later zorgde hun doorgedreven passie voor hout en interieur voor het ontstaan van ‘Verbrugghe Interieur’ te Boezinge. Daar vonden zij de ruimte om een geavanceerd machinepark onder te brengen.
Vandaag staat Pascal, samen met zijn 2 zonen, aan het roer en slaat hij verder de weg in waarvoor zijn vader de kiem heeft gelegd.

Hiervoor werkt hij samen met een dynamisch team van vakmensen die de perfecte realisatie van uw droominrichting nastreven. Hun maatwerk houdt rekening met uw specifieke wensen voor zowel uw keuken, badkamer, haardwand, kastenwand, enz.…

Uiteraard wordt hiervoor enkel met de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit gewerkt.

Ondertussen staan zij bekend om hun op maat gemaakte totaalconcepten. Door hun jarenlange ervaring voelen zij perfect aan wat u wenst. Hun samenwerking met diverse vakmensen uit de Westhoek, zorgt zeker voor een meerwaarde.

Bij ‘Verbrugghe Interieur’ vind je alle doorgedreven knowhow en kwalitatief vakmanschap dat nodig is voor uw droominterieur. Men helpt u het totaalplaatje dat een interieur dezer dagen toch hoort te zijn, compleet te maken.